2016-ųjų metų Krikštynų sezono naujienos

Krikšto prekių parduotuvė „Viskas krikštui“  kaip ir kasmet pasitinka krikštynų sezoną papildytu prekių asortimentu bei erdvesnėmis parduotuvės patalpomis Sodų g. 28, Jonavoje. 

Kasdieną, darbo dienomis parduotuvė yra atvira pirkėjams nuo 10 val. iki 19 val., taip pat ji dirba ir šeštadieniais nuo 10 val. iki 16 val., kad klientams būtų kuo patogiau pasiruošti šiai ypatingai šventei.

 

Artėjantį, 2016-ųjų metų krikštynų sezoną krikšto prekių parduotuvė savo klientus džiugins atnaujintu krikšto dovanų, dekoracijų ir šventinės atributikos asortimentu.

Parduotuvė pradėjo prekiauti geriausių užsienio gamintojų vienkartiniais indais, servetėlėmis, šiaudeliais, puoštais stilingais raštais ar vaikiškais motyvais, nuostabaus grožio girliandomis, pom-poms burbulais bei kitomis dekoracijomis.

Taip pat šiemet pirkėjų laukia papildytas sidabrinių krikštynų dovanų asortimentas – įvairių modelių sidabriniai šaukšteliai su gintarais, sidabriniai čiulptukai, batukai ir daug kitų prekių, pagamintų iš šio tauriojo metalo.

Daug naujienų parduotuvė siūlo ieškantiems dovanos krikštatėviams. Galėsite rinktis iš marškinėlių, puodelių, pagalvėlių ir daugybės kitų prekių.

Medvilniniai baltos spalvos marškinėliai su užrašu „Nuostabiausia pasaulyje Krikšto mamytė“ ir „Nuostabiausias pasaulyje Krikšto tėvelis“ puiki ir praktiška dovana krikštatėviams. Šiuos marškinėlius įteikus krikštynų dieną, krikštatėviai galės jais pasipuošti šventės metu bei paįvairinti krikštynų fotosesijos nuotraukas.

Kita naujiena – keramikiniai puodeliai krikštatėviams, su užrašais „Krikšto tėveli, ačiū, kad globoji mane“ ir analogišku užrašu krikšto mamytei. Tai nuostabi padėkos dovana žmonėms, sutikusiems tapti jūsų vaikelio krikštatėviais.

Krikšto mamytei tikrai patiks ir dar viena parduotuvės „Viskas krikstui“ siūloma naujiena – medvilninė pagalvėlė su angeliukės atvaizdu ir užrašu „Mylimai Krikšto mamytei“. Ši dovana ne tik papuoš krikštamotės namų interjerą, bet ir kasdien primins apie naujai įgytą krikšto mamytės statusą.

Panašias medvilnines pagalvėles „Viskas krikštui“ siūlo padovanoti ir krikštavaikiams. Ant jų puikuojasi mielas skrendantis angelėlis ir Almos Užusienės kurtas eilėraštis. Ši dovana puikiai papuoš jūsų mažylio ar mažylės vaikystės kambarį.

Dar viena naujiena – drobiniai žydros ir rožinės spavos maišeliai “Krikštynų simboliai”. Prie kiekvieno maišelio pritvirtinta popierinė kortelė su simbolinės dovanėlės užrašu. Tokie maišeliai jau daugelį metų ir viena populiariausių simbolinių krikštynų dovanų.

Jei iš gausaus asortimento dovaną išsirinkti vistiek sunku, krikštynų svečiai renkasi tradicinį kelią ir dovanoja krikštukui pinigėlių, kad tėveliai patys nupirktų tinkamiausią dovaną savo vaikui. Šiam atvejui parduotuvė „Viskas krikštui“ siūlo medinius vokelius pinigams dovanoti. Asortimente rasite medinį vokelį su angeliuko atvaizdu arba su kūdikio vežimėliu ir užrašu „Krikštynų proga“.

Krikštynų šventės metu, jaunieji tėvai ar krikštatėviai vis dažniau renkasi pagerbti ir pačius vyriausius šeimos narius, padėkoti už suteiktą gyvybę bei viso gyvenimo rūpestį, todėl neretai parduotuvės darbuotojų teiraujamasi dovanos ne tik seneliams, bet ir proseneliams. Labai tinkama dovana tokia proga močiutei ar prosenelei būtų porcelianinis puodelis su užrašu “Mama, tu mano Angelas sargas”, kurį taip pat rasite “Viskas krikštui” parduotuvėje.

Viena populiariausių atminimo krikštynų svečiams dovanėlių vis dar išlieka medinė pasagėlė, tačiau ją vejasi ir naujai gautos prekės, tokios kaip balti angeliuko formos magnetukai ar balti miniatiūriniai angeliukai.

Nors pats krikštynų įkarštis prasideda vasarą, krikšto prekių parduotuvė kviečia besiruošiančius krikštynoms šiek tiek anksčiau atvykti apsidairyti, kad pasirengimas šiai ypatingai vaikučio šventei praeitų kuo sklandžiau.

Jei gyvenate kitame mieste ar net kitoje šalyje, ne bėda – visą krikšto prekių parduotuvės asortimentą galite apžiūrėti ir prekes įsigyti internetu, el. parduotuvėje www.viskaskrikstui.lt.

Linkime malonaus apsipirkimo!

Jūsų vertinimas: Jokio Vidutinis 3 (1 balsas)

© 2008-2019 Viskas krikštynoms